ISO gecertificeerd

Branche erkend

Erkend leerbedrijf

 

 

Over ons

ATG is expert op het gebied van training en supportoplossingen die gericht zijn op de automotive aftermarket. ATG biedt o.a. Airco, Hybride, EOBD, SCM en EPD trainingen aan universele bedrijven. Wanneer bedrijven daar behoefte aan hebben is er ook maatwerk beschikbaar.

Beschrijving
Training is een kwestie van vaardigheden, visie, de juiste programma's, de juiste mensen en de juiste informatie. Training is absoluut noodzakelijk om te overleven, dit met het oog op de steeds verdergaande ontwikkelingen in de automobielbranche. Continuing professional development (CPD - continu professionele ontwikkeling) en training zijn de beste hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden om de zaken en kennis uit te breiden. In de internationale automobielindustrie is ATG toonaangevend in haar klasse en een erkende bedrijfspartner voor vele toonaangevende autofabrikanten, met een aantoonbaar succes als bewijs.

Op deze website wordt u geïnformeerd over ons bedrijf en over de verschillende producten en diensten die wij aanbieden. ATG is de partner in de keuze voor op maat gesneden trainingsoplossingen. Het scala aan producten en diensten van ATG bevat een breed palet aan standaard en op maat gesneden oplossingen, zoals:


 • Trainingsmaterialen (hand-outs, instructeurshandleidingen)
 • Trainingen (internettraining, training met instructeur)
 • Leerplansysteem (LMS)
 • Productdemonstraties
 • Verkoop- en marketingmaterialen (bijv. verkoopstart, Electronic Sales Tool®)
 • Helpdeskondersteuning voor verschillende doelgroepen
 

ATG is onderdeel van het in 1987 opgerichte TTA International en is gevestigd in Dordrecht, Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland worden vele mondiale trainings- en supportactiviteiten ontwikkeld en gecoördineerd voor de automotive aftermarket.

Als mondiale speler in de automotive aftermarket spant ATG zich continu in om producten en diensten te ontwikkelen die 100% overeenkomen met de geschreven en ongeschreven (kwaliteits)wensen van de klanten.